Idioma: Català | Castellano | English | Français traducido por Google translate

Actualitzacions

Cèsar Comas i Llaberia

Els dos cosins Cèsar Comas Llaberia i Agustí Prió Llaberia,metges dedicats a la radiologia, el 1898 van crear un gabinetmèdic-röntgenològic al centre de Barcelona i van oferir serveis de'radioscopia, radiografia, radioterapia, instalación transportable paraexploraciones a domicilio'.

El Museu d’Història de la Medicina de Catalunya (MHMC) hoexplica en un dels seus RECURSOS dedicats a objectes de medicina:


ENGINYERIA IMEDICINA – LA SANCHEZ ELECTRIC COMPANY I EL GABINETE MÉDICO DE RÖNTGENOLOGÍA DECOMAS I PRIÓ AL CONGRÉS INTERNACIONAL DE BARCELONA 1910Joan Rubió i Roig

CORRECCIÓ ERROR EN EL COGNOM

El dia 24 de gener d'aquest any vam publicar la biografia del pioner en histopatologia cutània a Barcelona Joan Rubió Roig. Teníem constància que el Dr. Rubió es deia de segon cognom Ors, però gràcies a l'ajuda de Dr. Antoni Castells Rodellas hem corregit l'equívoc. Amb el nom correcte des de la Galeria hem pogut trobar una fotografia i també corregir errors acadèmics.

Jaume Ferran i Clua

La revista Pediatria Catalana en el seu últim número, setembre de 2022, ha fet una ressenya de llibre publicat pel Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) en homenatge al metge científic Dr. Jaume Ferran Clua. L’obra titulada “Jaume Ferran i Clua (1851-1929) En homenatge” va ser editada pels doctors Miquel Bruguera i Magda Campins, el 2021.

Suggeriments i participació

Aquest espai és obert a les aportacions, rectificacions o ampliacions que el lector vulgui fer-nos.
Les propostes de personatges que es puguin incorporar a la Galeria seran benvingudes.