Idioma: Català | Castellano | English | Français traducido por Google translate

Presentació: Memòria de la Professió

Aquesta apartat és la represa d’un projecte que va començar l’any 2002 sota el nom de Memòria de la professió. El projecte, dirigit pel Dr. Lluís Daufí, va consistir en disset entrevistes publicades en paper i que s’inserien en la revista col·legial, de manera que eren assequibles a tota la col·legiació. El 2009 es va fer l’última entrevista a la única metgessa la Dra. Maria Oliveras. El projecte s’ha reprès amb el mateix nom Memòria de la professió, però en format digital.

L’objectiu principal de les entrevistes és fer conèixer als col·legiats l’experiència dels metges grans. Professionals de la medicina que en la seva etapa de màxima activitat professional van fer aportacions de qualitat en la seva especialitat. Els metges aporten les seves vivències sobre els estudis de medicina, l’exercici professional i la seva apreciació sobre l’evolució al llarg del temps de la professió en general.

En aquesta segona etapa, el format ha canviat. Des de la Galeria s’ha realitzat una entrevista amb preguntes iguals per a tots, i s’han enviat als entrevistats, perquè les contestin de manera individual i per escrit. El resultat serà publicat periòdicament en aquest apartat del web.


En la primera etapa es van entrevistar:

Suggeriments i participació

Aquest espai és obert a les aportacions, rectificacions o ampliacions que el lector vulgui fer-nos.
Les propostes de personatges que es puguin incorporar a la Galeria seran benvingudes.