Idioma: Català | Castellano | English | Français traducido por Google translate

Arxiu

Carles Humet Cienfuegos-Jovellanos a la Memòria de la professió

L'entrevista d'aquest mes de maig de la memòria de la Memòria de la professió és el Dr. Carles Humet Cienfuegos-Jovellanos, format en medicina interna a l'Hospital del Mar i en direcció d'hospitals en l'Escola Superior d'Administració d'Empreses (ESADE) i l'IESE Business School. Ocupà el càrrecde director de SCIAS Hospitalde Barcelona fins al 2019.

Ferran Morell Brotad a la Memòria de la professió

La nova entrevista de la Memòria de la professió és el Dr. Ferran Morell Brotad, especialista en pneumologia, impulsor i organitzador del primer trasplantament de pulmó de l’Estat Espanyol el 1990. Metge esportista i creador del World Medical Football Championship (WMFC).

Boi Ruiz García a la Memòria de la professió

La catorzena entrevista de la Memòria de la professió és el Dr. Boi Ruiz García director mèdic i assistencial de la Fundació Centre Hospitalari de Manresa-Unitat Coronària. Gestor sanitari a la Unió Catalana d’Hospitals, on fou director general i president. Nomenat

Francesc Sant Figueras a la Memòria de la professió

El primer metge que ha fet tota la seva carrera a Manresa el Dr. Francesc Sant Figueras. La tretzena entrevista de la Memòria de la professió, especialitzat en cirurgia ortopèdica i traumatologia. Cap de traumatologia a l'Ambulatori del Bages durant 43 anys. Centre Hospitalari de Manresa, Professor de l’Escola d’Assistents Socials 2 anys i l’Escola Farreras Valentí d’Infermeria 8 anys.

Xavier Iglesias Guiu a la Memòria de la professió

La dotzena entrevista de la Memòria de la professió és Xavier Iglesias Guiu especialista en oncologia ginecològica format a la Universitat de Barcelona (UB) i després als Estats Units d’Amèrica (EUA). Arriba a ser catedràtic de ginecologia i obstetrícia de la Facultat de Medicina de la UB i cap de departament de l’especialitat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Suggeriments i participació

Aquest espai és obert a les aportacions, rectificacions o ampliacions que el lector vulgui fer-nos.
Les propostes de personatges que es puguin incorporar a la Galeria seran benvingudes.