Idioma: Català | Castellano | English | Français traducido por Google translate

Arxiu

Daniel Figuerola Pino, la desena entrevista de la Memòria de la professió

La desena entrevista a la Memòria de la professió és Daniel Figuerola Pino endocrinòleg que ha estat director i president de la Fundació Rossend Carrasco i Formiguera

Carmen Gomar Sancho a la Memòria de la professió

La novena entrevista de la Memòria de la professió és Carmen Gomar Sancho. Anestesiòloga que ha desenvolupat tota la seva carrera professional a l’Hospital Clínic de Barcelona on ha estat cap de servei, directora de docència fins al càrrec de catedràtica d'anestesiologia i reanimació a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona.

Xavier Carbonell-Estrany, la vuitena entrevista de la Memòria de la Professió

La vuitena entrevista de la Memòria de la Professió és Xavier Carbonell-Estrany especialista en neonatologia des de 1969 i a la Unitat de Cures Intensives Neonatals del Servei de Neonatologia de l'Hospital Clínic-Maternitat de Barcelona, adscrit a l’Institut Clínic de Ginecologia, Obstetrícia i Neonatologia.

Mercè Boada Rovira, la primera metgessa de la Memòria de la Professió

La primera metgessa de la Memòria de la Professió és Mercè Boada Rovira, una de les pioneres del tractament dels pacients amb la men la malaltia d'Alzheimer i una de les fundadores d'Ace Alzheimer Center Barcelona.

Josep Antoni Bombí a la Memòria de la Professió

La sisena entrevista de la Memòria de la Professió, és Josep Antoni Bombí Latorre degà de la Facultat de Medicina i president de diverses insitutcions mèdiques de Catalunya.

Suggeriments i participació

Aquest espai és obert a les aportacions, rectificacions o ampliacions que el lector vulgui fer-nos.
Les propostes de personatges que es puguin incorporar a la Galeria seran benvingudes.