Idioma: Català | Castellano | English | Français traducido por Google translate

Actualitzacions

Lluís Oms i Miralbell

Salvador Barris Oms besnet del metge militar Lluís Oms Miralbell ens ha fet arribar la troballa d'una nova imatge del seu besavi, on s'ha descobert que a part de ser metge de carrera a l'exèrcit, va exercir durant un curt període de professor a les Filipines. La fotografia mostra el Dr. Oms com a catedràtic de terapèutica de la Facultat de Medicina de la Universitat Pontifícia de Sant Tomàs a Manila.


Joan Alzina i Melis

El net del Dr. Joan Alzina Melis el Sr. José Pablo Alzina ens ha enviat noves fotografies de la vida professional del seu avi. Estem identificant aquestes extraordinàries imatges de l'ensenyament i exercici de la medicina a principis del segle XX. De moment, hem localitzat el personatge en una fotografia del fons fotogràfic de l’oftalmòleg i mestre excel·lent Francesc Bordàs Salellas del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya.

Wifredo Coroleu i Borràs

El net del Dr. Wifredo Coroleu Borràs el doctor en filologia clàssica Alejandro Coroleu Lletget, investigador ICREA del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha escrit un text basat en un relat del seu avi, titulat Un relat mèdic de Wifredo Coroleu i Borràs”.

Joan Gibert i Queraltó

Ampliació de l’hemeroteca del professor i creador de l’Escola Cardioangiologia de Barcelona a l’Hospital Clínic: Joan Gibert Queraltó junt amb els seus deixebles Miquel Torner, Alfons Gregorich, Ignasi Balaguer, Josep Paravisini i Josep M. Morató.


Rafael Battestini i Pons

Gràcies a la feina del Dr. Francesc Casas Duran hem ampliat la biografia del Dr. Rafael Battestini Pons. I sobretot hem pogut posar imatges més recents d’aquest metge excursionista, digestòleg, pioner en la medicina aeronàutica a Catalunya.Suggeriments i participació

Aquest espai és obert a les aportacions, rectificacions o ampliacions que el lector vulgui fer-nos.
Les propostes de personatges que es puguin incorporar a la Galeria seran benvingudes.