El projecte del Museu d'Història de la Medicina de Catalunya i el CoMB en la recuperació de les orles antigues de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona continua avançant. Les fotografies de les orles ens mostren les primeres metgesses de Catalunya. En aquesta ocasió és l'orla de la promoció de 1926-1932, on es troba Maria Asunción Núñez Domènech aquell any es van llicenciar amb ella quatre metgesses més: Josefina Latorre Barnet, Enriqueta Peña Maturana, Ramira Torrandell Forment i Carmen Torrente Gallar.
El 2022 la Direcció de Relacions Institucionals i Filatèlia de Correus, amb la col·laboració de la Galeria i de les familiars de la Dra. Aleu, va organitzar la campanya d'Instagram #8MtodoElAño. Aquesta és una col·lecció de segells protagonitzats per dones, on es valoren les seves fites que han contribuït de manera evident a la consecució de drets per a les dones:
Entre altres el segell 4 s’ha dedicat a Dolors Aleu Riera i el fet que va contribuir a facilitar l'accés femenía les aules gràcies a la perseverança en la lluita contra les autoritats educatives i universitàries.
La resta són segells de:
Clara Campoamor va aconseguir el sufragi universal.
Isabel Zendal va frenar la verola.
Almudena Grandes, la seva primera novel·la va ser “Las edades de Lulú” i era una novel·la
Concepció Arenal va escriure “L'educació de la Dona”. Les dones continuarien sent únicament esposes i mares.
Èlida Amigó va aconseguir el sufragi universal a Andorra (1970).
María Blanchard va trencar fronteres i aplanar el terreny de les dones en una categoria que fins aleshores era d'homes.
La Roldana, primera dona escultora.
Salvador Barris Oms besnet del metge militar Lluís Oms Miralbell ens ha fet arribar la troballa d'una nova imatge del seu besavi, on s'ha descobert que a part de ser metge de carrera a l'exèrcit, va exercir durant un curt període de professor a les Filipines. La fotografia mostra el Dr. Oms com a catedràtic de terapèutica de la Facultat de Medicina de la Universitat Pontifícia de Sant Tomàs a Manila.
El net del Dr. Joan Alzina Melis el Sr. José Pablo Alzina ens ha enviat noves fotografies de la vida professional del seu avi. Estem identificant aquestes extraordinàries imatges de l'ensenyament i exercici de la medicina a principis del segle XX. De moment, hem localitzat el personatge en una fotografia del fons fotogràfic de l’oftalmòleg i mestre excel·lent Francesc Bordàs Salellas del Museu d’Història de la Medicina de Catalunya.
El net del Dr. Wifredo Coroleu Borràs el doctor en filologia clàssica Alejandro Coroleu Lletget, investigador ICREA del Departament de Filologia Catalana de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha escrit un text basat en un relat del seu avi, titulat “Un relat mèdic de Wifredo Coroleu i Borràs”.