Idioma: Català | Castellano | English | Français traducido por Google translate

Actualitzacions

Francesc Ferrer i Solervicens

Retrat inèdit del professor Francesc Ferrer Solervicens que ens ha lliurat la família de l'autor del dibuix, el metge i historiador gironí Benet Julià Figueras, que s'acaba d'incorporar a la Galeria de Metges Catalans gràcies a la col·laboració de l'historiador Enric Mirambell Belloch.

Josep Maria Corominas i Planellas

La família del metge banyolí Josep Maria Corominas Planellas, expert en bacteriologia i reconegut estudiós de la prehistòria de l’àrea de Banyoles i Serinyà, ens ha fet arribar una reproducció de l'Orla de la promoció mèdica 1924-1930 de la Facultat de Medicina de Barcelona.

Lluís Barraquer i Bordas

Aportació de l'Arxiu Barraquer Feu, un retrat del neuròleg Lluís Barraquer Bordas al seu despatx del carrer Llúria, número 102. Barcelona, 1981.

Cecília Marín i Gratacós

El col·laborador habitual de la Galeria de Metges Catalans, Joan Anton Abellan,
en ha enviat aquest anunci de la consulta de la metgessa Cecília Marín Gratacós que es publica al Programa de la Festa Major de Banyoles de l'any 1929. [Arxiu Comarcal del Pla de l'Estany]

Lluís Barraquer i Ferré

L'Arxiu Barraquer Feu ens ha cedit una fotografia dels cosins Barraquer junts. En aquesta ocasió Ignasi Barraquer Barraquer i Lluís Barraquer Ferré caminen junts pel Monestir de Montserrat amb motiu del casament de Lluís Barraquer Bordas.

Suggeriments i participació

Aquest espai és obert a les aportacions, rectificacions o ampliacions que el lector vulgui fer-nos.
Les propostes de personatges que es puguin incorporar a la Galeria seran benvingudes.