Idioma: Català | Castellano | English | Français traducido por Google translate

Actualitzacions

Ignàsia Salvans i Casas

El fons Conill, que es conserva al Museu d’Història de la Medicina de Catalunya (MHMC), conté entre altres documents una important col·lecció de fotografies de l’exercici de la ginecologia de Victor Conill Montobbio i el seu fill Victor Conill Serra. Entre els quals es troba aquesta imatge de la seva Clínica ginecològica amb Ignàsia Salvans.

Joan Giné i Partagàs

Hem ampliat i corregit la biografia del Dr. Joan Giné Partagàs, gràcies a la informació rebuda des del poble de Cabra del Camp, on encara es guarda el record d'aquest metge i la seva família.

Joan Isern Batlló i Carrera

Metge i botànic de prestigi internacional Joan Isern Batlló i Carrera és l'últim metge a formar part de l'Eponímia mèdica catalana dels Annals de Medicina l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.

Francesc Tosquelles i Llauradó

El dia 23 de maig es va publicar un article a Vilaweb sobre el metge exiliat Francesc Tosquelles Llauradó. Titulat "Francesc Tosquelles, un psiquiatre eminent perdut a l’exili" de Xavier Montanyà.

Josep Garriga i Buach

El Sr. Antoine de Falguerolles ens ha enviat des de França el certificat de defunció del metge Josep Garriga Buach, exiliat a Elna (França) a principi del segle XIX. Gràcies al certificat hem pogut saber també el nom dels seus pares i la seva muller Rose Bonal.

Suggeriments i participació

Aquest espai és obert a les aportacions, rectificacions o ampliacions que el lector vulgui fer-nos.
Les propostes de personatges que es puguin incorporar a la Galeria seran benvingudes.