Idioma: Català | Castellano | English | Français traducido por Google translate

Arxiu

Boi Ruiz García a la Memòria de la professió

La catorzena entrevista de la Memòria de la professió és el Dr. Boi Ruiz García director mèdic i assistencial de la Fundació Centre Hospitalari de Manresa-Unitat Coronària. Gestor sanitari a la Unió Catalana d’Hospitals, on fou director general i president. Nomenat

Francesc Sant Figueras a la Memòria de la professió

El primer metge que ha fet tota la seva carrera a Manresa el Dr. Francesc Sant Figueras. La tretzena entrevista de la Memòria de la professió, especialitzat en cirurgia ortopèdica i traumatologia. Cap de traumatologia a l'Ambulatori del Bages durant 43 anys. Centre Hospitalari de Manresa, Professor de l’Escola d’Assistents Socials 2 anys i l’Escola Farreras Valentí d’Infermeria 8 anys.

Xavier Iglesias Guiu a la Memòria de la professió

La dotzena entrevista de la Memòria de la professió és Xavier Iglesias Guiu especialista en oncologia ginecològica format a la Universitat de Barcelona (UB) i després als Estats Units d’Amèrica (EUA). Arriba a ser catedràtic de ginecologia i obstetrícia de la Facultat de Medicina de la UB i cap de departament de l’especialitat a l’Hospital Clínic de Barcelona.

Suggeriments i participació

Aquest espai és obert a les aportacions, rectificacions o ampliacions que el lector vulgui fer-nos.
Les propostes de personatges que es puguin incorporar a la Galeria seran benvingudes.